onsdag 26. november 2008

Snø, slaps og stress

Linda er litt stressa for tida. Nei, Linda har ingen eksamena ho skal lese til, men Linda er veldig flinkt til å ta på seg mange oppgaver som hun egentlig ikke alltid har tid til:P

Til helga skal det være adventsfest på laget, før den tid skal Linda gjøre 10,30 m stoff til 15-16 meter duk.... Hmm.... kan Linda trylle?? Nei, i grunnen ikke, men satse på saks, sy maskin og mye pågangsmot. Linda skal også lage 60 bordkort, satse på at Ivar hjelper meg med det i morgen kveld;)

Linda skal i nyttårshelga være kjøkkensjef på NÅLK i Nord-Norge...:o Hjelp, hva er det du driver med? Det er en tanke som svirrer oppe i hode til Linda når hun tenker på NÅLK. Det vil også si at Linda skal planlegge alle måltider og hva som skal bestilles inn av mat og alt slikt...SKUMELT, tenk om jeg bestiller alt for lite.

Ellers så skal Linda ut i praksis igjen på Mandagen, da står nye oppgaver som skal skrives for tur, pluss at hun skal levere praksisrapport 5.Januar, det er DÅRLIG gjort å gi studentene slike oppgaver rett over jul.

Men Linda gleder seg både til NÅLK og til 2.Januar for da kommer hennes kjæreste på besøk til kalde, mørke nord, han bestilt snø med skiføre, måneskinn og nordlys. Litt vanskelig å love dette men, familien har lovt å gjøre sitt beste for at bestillingen skal nå frem til høyere makter;)

Nå har Linda skrevet Linda veldig mange ganger:) hihi